welkom | vakantiewoningen | theetuin | omgeving | prijzen | reserveren en informatie-aanvraag | route | gastenboek | foto's


Hoeve de Vrijheerlijkheid - Gastenboek
 

Schrijf zelf in ons gastenboek

Form Results Inserted Here
Martin
Monday 23 March 2009

We hebben genoten afgelopen weekend met onze vriendengroep. Wat een geweldige locatie. Prima onderkomen. Alles keurig schoon. Bedankt en wie weet tot een volgende keer.


Henny Blaas
Friday 06 March 2009

Hier wil ik dus blijven wonen! Wat een heerlijke plek, ons zie je vaker terug!


Eric en Kathy
Monday 09 February 2009

hoi Jenny en Jean, Zojuist bij de buren geweest. Ze waren zeer enthousiast over het weekendje weg op Hoeve de Vrijheerlijkheid. Ze vonden met name de gastvrijheid en ambiance super. We vonden dit uiteraard erg leuk om te horen. Groetjes Eric en Kathy


familie Roozen
Sunday 08 February 2009

Warm, sfeervol en gezellig huis. (Ranonkel). Mooie wandelingen gemaakt met onze kinderen. Het winterlandschap was een oase van rust, een plaatje om naar te kijken. Voor ons is het voor herhaling vatbaar.


ans en riek verhaaghen
Thursday 29 January 2009

we hebben genoten van ons 40-jarig huwelijk bij jullie, gastvrij, gezellig en comfortabel bij het haardvuur en voor jong en oud een thuis!


Guus
Wednesday 14 January 2009

Ook dit jaar hebben we weer genoten van het heerlijke huis en de prachtige omgeving. Het voelt inmiddels een beetje als thuiskomen.


Andrea
Monday 17 November 2008

Genoten met 6 vriendinnen in Ranonkel! Wat een gezellig huis, ouderwets slapen in de bedstee, mooie omgeving......genoeg voor heerlijk genieten!


jolanda de roos
Monday 06 October 2008

wat een prachtige boerderij wij de familie de roos hebben met 8 volwassenen en 4 kinderen genoten, met een heerlijke open haard en de skelters voor de kinderen hebben we ons prima vermaakt voor herhaling om nog meer te wandelen gr jolanda de roos


Bianca
Saturday 04 October 2008

Ook een bedankje namens mij! Wat een top locatie! We komen zeker een keertje terug! en dan met kids want de trekkertjes zagen er wel erug verleidelijk uit en voor de moeders vlaai in de thee tuin ;o) Groetjes van een van de 12 meiden uit de morgen ster!


Annemieke
Tuesday 30 September 2008

Afgelopen weekend hebben wij (12 vriendinnen) gelogeerd in jullie hoeve en wij vonden het fantastisch!!!


Annemieke
Tuesday 30 September 2008

Afgelopen weekend hebben wij (12 vriendinnen) gelogeerd in jullie hoeve en wij vonden het fantastisch!!!


Martine
Sunday 28 September 2008

We hebben echt genoten afgelopen week en zijn lekker uitgerust. In mei zijn we als alles goed gaat met onze hele familie in Cotessen en dan zullen we de Vrijheerlijkheid zeker even laten zien. Groetjes, Kees, Martine en Joelle


Theo, Lea en Renske
Sunday 21 September 2008

Wat was de uitzending van "Memories" leuk! Mooie beelden van de prachtige omgeving waarin jullie leven. Wij hebben ervan genoten. Vooral ook van Pa en Ma Hupperets. Groetjes Theo, Lea en Renske


Theo, Lea en Renske
Sunday 21 September 2008

Wat was de uitzending van "Memories" leuk! Mooie beelden van de prachtige omgeving waarin jullie leven. Wij hebben ervan genoten. Vooral ook van Pa en Ma Hupperets. Groetjes Theo, Lea en Renske


fam. v. Garderen
Saturday 20 September 2008

Wat leuk om de uitzending van "memories" te zien, welke op jullie hoeve was opgenomen. We herkenden de locatie direct! Het is voor ons ook een blijde memorie.


Henk en Liesbeth Cuppers
Thursday 18 September 2008

Wat leuk om jullie op de tv te zien! echt een verrassing. Onze eigen herinneringen aan de dagen op jullie mooie hoeve kwamen weer bij ons boven, met een warm gevoel kijken we hier op terug.


Edith Kamoen
Saturday 19 July 2008

He he, eindelijk een reservering weten te bemachtigen. Na diverse pogingen eindelijk gelukt! Wij hebben er enorme zin in. Tot in september! Groeten familie Kamoen


Fam Freriks
Tuesday 01 July 2008

Wederom genoten van de sfeer en omgeving van de Hoeve. De ligging is onwerkelijk mooi en de omliggende bezienswaardigheden goed aan te rijden. We kunnen wandeling "blokje om" aanraden - voor durfallen met kinderwagen ;-) Gr. Fam Freriks


fam. van Garderen
Monday 16 June 2008

14 juni 2008 Met kinderen en kleinkinderen hebben we een heerljke week gehad. Van harte aanbevolen! Wij hopen zeker nog eens te komen op deze uniek gave plek!


fam. van Garderen
Monday 16 June 2008

14 juni 2008 Met kinderen en kleinkinderen hebben we een heerljke week gehad. Van harte aanbevolen! Wij hopen zeker nog eens te komen op deze uniek gave plek!


sanne de vos
Wednesday 14 May 2008

We hebben een heerlijke meivakantie gehad, met iedere dag bijna 30 graden, waanden ons helemaal in het buitenland! Prachtige locatie. Het is er heerlijk vertoeven in en rondom de hoeve, met name de ligstoelen en de theetuin. WE KOMEN ZEKER TERUG!


Jacqueline van Niekerk
Sunday 27 April 2008

jammer! wij kunnen niet kan reserveren (fam. 20pers.)Wij zijn niet welkom. Wij zijn TE grote groep(nouja?)Zijn gewoon een keurige familie die een weekendje samen wilden zijn.Jammer dat dit niet mogelijk is. We voelen ons best gediscrimineerd..


Erwin
Tuesday 15 April 2008

middenin de bloeiende boomgaard een paar heerlijke dagen gehad. De hoeve is trouwens ook een uitstekende uitvalsbasis om een rondje te fietsen. Van de zomer misschien weer in Ranonkel.


Hanny, Sef en de 3 blondjes
Friday 21 March 2008

Dit is al ons tweede jaar hier en zal zeker niet het laatste zijn. Het was wederom heerlijk. Bedankt!


de assistentes
Sunday 09 March 2008

Een hele leuke weekend met collega's (8 vrouwen in lieve vrouwe bedstro) in een super accomodatie! schoon, erg gezellig en in een prachtige omgeving. We hebben al een beetje heimwee en komen graag nog eens terug!

de assisstentes


Riet, Karin, Wies, Matty, Ingrid en Hannah uit Moerkapelle
Monday 25 February 2008

We hebben een heerlijk "boer"gondisch weekend gehad, vlaaien bakken in de Bisschopsmolen in Maastricht, echt een aanrader, melk gedronken vers van de koe en tot de knien in de modder tijdens een zeer avontuurlijke wandeling in het prachtige heuvelland.


familie schonewille
Wednesday 06 February 2008

wij verheugen op ons weekje fluitekruid. in de Junivakantie komen wij. het li jkt ons heeeeeel erg leuk. :P pleun 9


familie schonewille
Wednesday 06 February 2008

wij verheugen op ons weekje fluitekruid. in de Junivakantie komen wij. het li jkt ons heeeeeel erg leuk. :P pleun 9


familie Teister - Koopman
Saturday 02 February 2008

Wij hebben genoten van een heerlijk ontspannen weekendje, de rust en de sfeer was gewoon super. We voelden ons meteen thuis! We komen graag weer!


familie minnebreuker
Saturday 15 December 2007

we hebben alweer voor de vierde keer!! gebruik mogen maken van jullie gastvrijheid, het was ons alweer goed bevallen...dus tot volgend jaar :)


trudie van belster
Sunday 25 November 2007

We zijn net thuisgekomen van een heerlijke vakantie in de lievevrouwebedstro, we missen de openhaard en de rust enorm, jullie zien ons gauw terug!


trudie van belster
Sunday 25 November 2007

We zijn net thuisgekomen van een heerlijke vakantie in de lievevrouwebedstro, we missen de openhaard en de rust enorm, jullie zien ons gauw terug!


Geert Verstraten, Breda
Tuesday 13 November 2007

wij willen jullie ook even langs deze weg nogmaals bedanken voor de enorme gastvrijheid, hartelijke ontvangst en het "thuisgevoel", met prachtige herinneringen aan de vrijheerlijkheid is de vakantie compleet!


familie van haasdonk uit meppel
Wednesday 07 November 2007

We hebben een geweldig herfstweekend achter de rug met prachtig weer in een prachtige omgeving! de accomodaties was bijzonder sfeervol en van alle gemakken voorzien. jong en oud hebben mooie herinneringen aan ons familieweekend.


Gerry en Ren
Wednesday 17 October 2007

Van al dit moois hebben wij niet kunnen genieten, wegens een dubbele boeking. Sorry Jenny, wij hadden ons er echt op verheugd. Volgende keer beter..... ??


Ron
Monday 01 October 2007

Met de hele family een lang weekend heerlijk genoten in jullie mooie en fantastische hoeve. Lekker gewandeld in het Limburgse land, vlaai gegeten in de theetuin en 'gehangen' rond de open haard. We komen zeker weer terug. Ga zo door.


Kees
Saturday 29 September 2007

Erg opvallend dat er alleen maar complimenten staan, jullie verwijderen zeker de negatieve dingen?! Ik vond het namelijk niet heel bijzonder, weinig activiteiten enzo.

Kees


claudette dols
Monday 20 August 2007

zondag, 19 juli 2007. aan de wandel met mijn 2 hondjes. kom ik opeens een prachtige theetuin tegen op een verlaten stuk weg!!! ik wil u complimenteren met de schoonheid van de theetuin en ga vooral zo door met van die lekker koffie zetten!


Fam Bos Tweede Exloermond
Tuesday 31 July 2007

Het was geweldig wij en vooral onze kinderen hebben genoten een week is te kort. De omgeving is prachtig de mensen heel vriendelijk en de koffie en vlaai erg lekker.

 


marjo hupperetz
Wednesday 25 July 2007

Wat een verrassend mooie plek. We hebben heerlijk zitten genieten op terras. Een plek om te onthouden!


Peter, Matty, Jessie en Seb
Saturday 21 July 2007

petje af!! de mooiste locatie waar we ooit hebben gelogeerd! Alles zo comfortabel en wat een prachtige omgeving...tot de volgende keer!


anoniempje ino Weernink die binnen kort komt :P
Tuesday 17 July 2007

ik kijk er wel een beetje naar uit om weg te gaan naar julie huisje 'de Ranonkel' me maa segt it siet er erg gesellig uit, daarom zeg ik nu tot maandag 23 juli , tot dan


Patricia
Friday 13 July 2007

Maggy, Wim, Patricia en Johan, wij hebben 12 juli 2007 een prachtige pauze gehouden bij jullie en dit met een overheerlijk stuk vlaai met koffie en warme melk gedaan, wat een vrijheid!


Fam Bos
Tuesday 10 July 2007

Dit is voor ons de eerste keer vakantie vieren in Limburg. De hoeve en huisjes zien er keurig uit.

Wij kijken er naar uit vooral onze kinderen tot maandag 16-07-07

Groetjes uit Tweede Exloermond (DR)


bas kout
Friday 01 June 2007

ik ben nog eigelijk 9 maar ik heb er otzetende zin in, aan al die leuke plaatjes lijkt het alemaal nog leuker,want van al die anderen mensen die wat geschreven hebben klinkt het geweldig,wens mij al fast maar veel gezeligheid!


Nicolle Denise Smit
Friday 09 March 2007

Ik heb er zin in!!!!


Judith Veld
Thursday 08 March 2007

We hebben genoten van de sfeer in 'De Morgenster'rond de grote open haard en aan de lange keukentafel,van het mooie uitzicht en de heerlijke wandelingen vanaf de hoeve.De kinderen waren blij met de t.v-kamer en het skelteren buiten.We komen terug!


Femke
Friday 26 January 2007

Hallo, wij vinden de huisjes van u er gezellig uitzien. wij zoeken een vakantie huis, voor 11 personen. in de periode 13 juli tot en met 19 juli 2007. (1 week) is deze datum nog vrij? vraag: zijn dit vrijstaande woningen? groeten Femke

 


Freke
Sunday 14 January 2007

Wij verheugen ons om met pasen met mijn familie te komen!!! Het ziet er allemaal erg leuk uit!!! Tot dan! Freke 11 jaar


Dorien  Boonstra  Nijkerk
Thursday 04 January 2007

Dank jullie wel voor de warme gastvrijheid tijdens ons verblijf in de fluitekruid. We hebben enorm genoten van de heerlijke openhaard en de warme gezellige kerstsfeer die er is gecreerd; onze complimenten hoe jullie alles voor mekaar hebben!


Angelique, Anneke, Lisanne, Nick,  Bo en Jelle
Friday 24 November 2006

een heel mooi vakantieplekje mooie vakantiewoning, redelijk weer en prachtige omgeving. De verse melk en de appels waren heerlijk, we hebben een geweldige week gehad en de kinderen hebben ook heerlijk gespeeld met de traptraktors en in het speeltuintje.


warme herfstgroet familie Opstal-Dees
Monday 20 November 2006

daar waar de geul stroomt de Hoeve door bossen wordt omzoomt daar waar de buiserd vliegt de wind de takken wiegt het mooie landschap ons omarmd de zon ons verwarmd ja, daar is het vrijheerlijk dag in dag uit in dat prachtige land van zuid


Karin, Edwin, Jopp, Jeroen, Elleke en Pien
Monday 20 November 2006

wat een prachtig huis; sfeervol en van alle gemakken voorzien en wat hebben we genoten van de omgeving. Als "god in Frankrijk" hebben we van dit weekend genoten.


Ineke Roseboom Hoofddorp
Monday 30 October 2006

Wij zijn net terug van een heerlijke week in n van jullie huizen. Geweldig die rust, gezelligheid en het knusse,warme huis. Wij komen zeker een keertje terug


Irene en Wessel en familie Beelen
Wednesday 13 September 2006

Ik was helemaal versteld toen we de woning binnen kwamen, nog mooier dan ik op de site gezien had. Mijn complimenten hoe jullie op zo'n bijzondere manier ons laten thuis voelen, aan alles is gedacht en alles klopt tot in de kleinste details.


Familie Kreling
Thursday 03 August 2006

Hallo beste mensen. Wij zijn van 24 juli tot 28 juli 2006 bij in de "Morgenster" geweest. We hebben het reuze naar onze zin gehad. We hadden lekker weer en er was plaats genoeg. Wat een mooie omgeving zeg! Het was echt voor herhaling vatbaar!


Familie Panhuysen
Tuesday 27 June 2006

Geen betere plek om mijn moeders 70e verjaardag te vieren. Lekker buiten gegeten, gewandeld in het Geuldal en 's avonds buiten met fakkels aan genoten van de zonsondergang. Ook wij komen ook nog graag eens terug...!


Greetje Vanwissen en de rest van familie Vanwissen
Friday 05 May 2006

wij willen jullie enorm bedanken voor de fijne tijd, in een woord een geweldige vakantie gehad, heerlijk kunnen genieten in jullie zomertuin van de lentezon en de gastvrijheid en het geweldige vakantiehuis...we zullen het gaan missen! Volgend jaar komen we zeker terug!!!!!!


Thomas
Thursday 06 April 2006

We hebben het geweldig gehad. Het huisje was nog mooier dan we ons hadden voorgesteld. Dan heb ik het nog niet eens over de prachtige omgeving waarin de boerderij staat. Dit is echt een aanrader!

Bedankt voor de gastvrijheid, en misschien tot ziens ;)


Wout
Thursday 06 April 2006

Goed huisje, koud water! (25 cm ipv 40 :-) )


Thomas (namens de hele groep)
Wednesday 05 April 2006

http://www.tommysweb.nl/downloads/gb.JPG


Friday 17 March 2006

"authentiek" weekend gehad! Guur weer buiten, hartverwarmend vuurtje en goed gezelschap binnen! (hier en daar verrassende elementen...!)Dank voor jullie gastvrijheid, enne...tot gauw weer. Ot en Sien. p.s.dat Zuid-Limburg mooi is, daar genieten we elke dag al van , maar dit is toch wel de top!


Petra, Michiel, Bas en Froukje Van der Steen
Tuesday 21 February 2006

Wat een heerlijke winterweek in het heuvelland, ondanks het slechtere weer toch een geweldige vakantie gehad, de woning was super gezellig en comfortabel (laat het buiten dan maar regenen), we hebben het erg naar onze zin gehad en erg genoten van alle rust, ook hebben we twee prachtige steden ontdekt: Aken en Maastricht, we komen zeker nog eens terug want wat moet het hier prachtig zijn in het voorjaar!!!


Enkele verhalen uit het gastenboekje van de Morgenster:

Rust, stilte, aandacht voor elkaar en voor het prachtige landschap, dat zochten we toen we de dertiende januari de Vrijheerlijkheid bezochten. Dat we er bovendien een prachtige woonruimte, reen, dassen en grote roofvogels bij cadeau kregen was ons geluk compleet. We waren verwonderd en verrast door de smaakvolle en vindingrijke bouw van de appartementen. Maar het meest blij waren we toch met de allerhartelijkste ontvangst van onze lieve gastvrouw en gastheer. Onder hun leiding weten we zeker dat de Vrijheerlijkheid zal uitgroeien tot een van limburg's zaligste oorden! Ger en Lydia Voorn- de Groot en....vergeet voor(n)al de overheerlijke appels niet!!!


We hebben een hele fijne week doorgebracht in dit sfeervol ingerichte appartement, hier nog enkele tips voor andere gasten: Bakkerij Vermeeren in Slenaken, Thermae 2000, honing speciaalzaal van Weyns te Hasselt en de zondagochtend markt in Tongeren! Groetjes familie van Etten
 


 Belgen in het buitenland...we voelen ons hier z thuis dat we zeker terug komen! onze kleine Emma, mama, papa, Tuna, Eby, Ina, (H)an(s),Teven, Nasha


Met z'n elven hebben we het erg naar onze zin gehad in de Morgenster. Prachtig gerestaureerd in een sprookjesachtige omgeving.We hebben een WITTE KERST gehad! geweldig..bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens, familie Schilder


Genieten van het bougondische leven in Nederland, dat kan in Hoeve de Vrijheerlijkheid. Lekker bij de openhaard, borrelen of wandelen in de omgeving...uniek en relaxed!...voor herhaling vatbaar, familie Ter Horst, Lieftink, Dubbelman en oma


Wat een heerlijke plek om helemaal 'buiten' te zijn. Ook nog eens prachtig weer voor de tijd van het jaar...het was helemaal perfect! familie Vegt


Als je in de Gelderse Vallei of op 't Dordtse laagland woont, heb je geen flauw idee hoe het leven in het zuiden, onderste puntje van de nederlandse vlaai zich voltrekt...en, hoe mooi het limburgse landschap wel is! Maar na dit weekje weten wij het wel! EN....niet te vergeten limburgse gastvrijheid! Wij hebben cht genoten op Hoeve de Vrijheerlijkheid..hartelijk dank lieve Limburgers...Familie Veenendaal, Donkersteeg etc.


We hebben enorm genoten van de gastvrijheid, de mooie omgeving, het weer en natuurlijk van het mooie en knusse huisje. We waren met 10 volwassenen en 8 kinderen, maar het ging prima! Vele groeten van Wendy, Jasper, Arno, Jolanda, Dianne, Leon, Marco, Patricia, Geert, Marjo, Fleur, Femke, Veerle, Bram, Tom, Lisanne, Daphne en Tijn


Na een lange autorit uit zuid-frankrijk, zijn we hier zr gastvrije ontvangen. We genieten van het mooie appartement met z'n vele traditionele bouwkenmerken. We hebben heerlijk op het terras gezeten met koffie en de huisgemaakt vlaai (een aanrader). Na drie nachten heerlijk geslapen te hebben en te hebben genoten van omgeving en woning, gaan we nu weer huiswaarts en komen hier zeker nog eens terug....Familie Bennis


Marjan v.d Hoef, Hidde Salverda & co.
Friday 20 January 2006

We hebben een geslaagd "vriendenweekend" gehad! Het huis ziet er prachtig uit en staat op zichzelf al garant voor een knus weekend. Een dag Maastricht verkend, uitgebreid gekookt en lekker gewandeld: het is hier prachtig!


Rene & Jelle
Sunday 15 January 2006

Jenny & Jean: bedankt voor het heerlijke weekend. We hadden ons geen betere plek kunnen bedenken om Oud/Nieuw te vieren.


Jules Peters
Thursday 01 December 2005

Wij hebben met z'n tienen een uitstekend weekend gehad in Fluitekruit. Limburgers die de tijd doorbrengen in een ander stuk Limburg!! en dan ook nog eens een weekend met heel veel sneeuw. Wij komen terug!!

Jules


Jos, Isa en kinderen
Wednesday 30 November 2005

We hebben ons elke dag uitstekend vermaakt! Het sprookjesbos en fluweelgrotten in Valkenburg, kindertheater, film en winkelen in Maastricht, Mosaqua in Gulpen, het Industrion in Kerkrade, uit eten bij Moeder de Gans, het heksencongres bij de ZLSM in Simpelveld. In de omgeving heerlijk kunnen wandelen, op een terrasje zitten en lekker eten. Het appartement is mooi opgeknapt, de bedstedes het hoogtepunt! Het was een groot feest voor de kinderen en dus ook voor ons!


Fam. Haverkate
Sunday 27 November 2005

Al 15 jaar komen we in Zuid-Limburg (hotel), dit was onze eerste midweek in een mooi appartement. We hebben genoten van het wandelen, het lezen en het koffie drinken in het tuin-terras.


Ronald, Jacqueline, Sven en Mirthe Treurniet, Naaldwijk
Thursday 24 November 2005

Wat een prachtig huis in een prachtige omgeving. En wat een ruimte, wel iets anders dan bij ons in het Westland. Daar wordt het door de lampen in de kassen niet eens meer echt donker 's nachts. Na een wandeling aten we verse -nog warme- appelvlaai in de natuurtuin en het is eerlijk...zo heeft appelvlaai nog nooit gesmaakt! mmm.. De badkamer en het keukenblok hebben we proberen in te pakken voor thuis, maar dat is niet gelukt, dus komen we gewoon nog eens terug om van alle moois hier te genieten...


Froukelien en Jos
Thursday 24 November 2005

We hadden ons haast geen mooiere najaars-midweek kunnen wensen: zonnige lunches op "ons" terras, boek lezen in de ligstoelen in de tuin, oeverloos veel wandelen, geweldige gastvrijheid, gewekt worden door koeiengeloei, 's nachts sterrenkijken, prachtige omgeving direct binnen handbereik, een smaakvol ingericht huis en bovenal: DE RUST!!


familie Gevers en familie van Oostenbrugge
Wednesday 09 November 2005

5 ****** sterren vakantie "Een vrouw op een hoeve in Epen, was door het agro-toerisme gegrepen. Zij creerde heel ras, logement met terras. Wat "vrijheerlijkheid" is, had zij wel begrepen"


Esther, Maarten, Floor en gasten
Monday 07 November 2005

We hebben heerlijk genoten van de prachtige omgeving en de heerlijke landelijke stijl van dit prachtige huis! We komen zeker terug!!!!!!!!


Peter, Patricia, Willem, Silke en Anton Rys Wezemaal
Monday 07 November 2005

Hoeve "de Vrijheerlijkheid" heeft zijn puur natuurlijke naam niet gestolen! We hebben volop genoten van jullie warme gastvrijheid, de huiselijke inrichting van "ranonkel" en de rustgevende eenvoud van jullie lekkere tuinterras. En dan die wandelingen...meer dan de moeite waard. Als je het aan onze Willlem en Silke vraagt: Camille en Fleur mogen er zijn! Anton vind de dagelijkse "koeienprocessie" dan weer je van het! We steken vast en zeker de grens nog eens over!


Wim Hupperetz
Sunday 06 November 2005

we hadden een prachtige tijd hier, mooie omgeving, lekker wandelen, hout hakken en kaarten. TOT DE VOLGENDE KEER!


Wilma, Jos, Thea, Jozef, Janneke, Marijke. Tiny en Ria
Thursday 03 November 2005

We hebben een heerlijk weekend gehad. Het huis is geweldig! Heerlijk ruim, geweldig mooi ingericht, lekker comfortabel. Je kunt zien dat er veel aandacht aan is besteed. We hebben prachtige wandeltochten gemaakt en ons culinair laten verwennen bij Le Barbeau en Buitenlust. Dat is zeker een adres om te onthouden en om anderen aan te bevelen. Wij hopen in elk geval nog eens terug te komen.


evan
Wednesday 28 September 2005

Je kan hier goed relaxen en van de natuur genieten en ook lekker voetballen en spelen


familie Baatsen-Beishuizen-Kleijburg-Schaapsma
Wednesday 28 September 2005

Het was zeer goed toeven in het Limburgsche en in de vrijheerlijkheid. Zeer gezellig huisje en/in een prachtige omgeving. De grote keukentafel was ons favoriete plekje!


Leon, Diana & Sepp
Tuesday 27 September 2005

We wisten niet wat we zagen bij aankomst!!Met die gezellige koffietuin, de ligweide, de sfeervolle woning...precies wat we zochten, we hadden niks besproken, zo thuis vertrokken en op zoiets gehoopt! Bedankt voor de vrijheerlijkheid!


Gea&Sander, Alex&Elsa
Tuesday 27 September 2005

We hebben erg genoten van dit zeer gezellige (t)huis. Helemaal goed ingericht. lekker sfeervol, heerlijke(vrijheerlijkheids)koffie op het terras maakte het allemaal heel relaxed dit weekend. De wandelroutes, die jullie hebben samengesteld, zijn echt aan te bevelen. De gastvrijheid hebben we erg gewaardeerd. Genoten van de rust en vast beraden nog eens terug te komen!


anna-lena & paul
Monday 26 September 2005

es hatt uns super gut gefallen. konkret krasser urlaub!


erasmus dance company
Sunday 25 September 2005

er moeten meer rotterdammers hier komen om weer te leren wat gastvrijheid is. wij zijn zo aardig ontvangen op de vrijheerlijkheid en hebben ontzettend genoten van dit mooie huis en de prachtige omgeving. de wandelingen zijn erg de moeite waard en het terrasje van onze lieve eigenaars is een must! vooral de zelfgebakken vlaai..bedankt voor dit superweekend, wij zullen dit plekje zeker aanbevelen aan anderen.


Veronique
Wednesday 10 August 2005

Hallo Jenny,

Vandaag mijn ogen uitgekeken, naar al het moois op je terras, wat een smaak, wat kan eenvoud toch mooi zijn. Dat je oog voor details hebt dat wist ik al lang, maar dit overtreft weer alles ! Ik wens je dan ook alle succes van de wereld om dit alles te doen slagen. Mij zie je in iedergeval snel terug ! Unne dikke poen zoals wij dat zeggen en tot gauw Ivo,Veronique, Beau en Jerme Snackers


Ger Meesters
Tuesday 09 August 2005

Zier er allemaal prima uit! Ger Meesters, fervente wandelaar en lid van het dagelijks bestuur van de Kamer van Koophandel, o.a. zitting hebbend in de commissie Tourisme.

Heel veel succes!


Serv en Marille
Thursday 04 August 2005

Jean en Jenny, we hebben de ontwikkelingen van jullie verbouwing op de voet gevolgd. We hebben gezien dat jullie prachtige, in de oude stijl gerenoveerde, apartementen hebben gemaakt. Het kan dan ook niet anders zijn dat mensen zich hier helemaal thuis voelen. We wensen jullie heel veel succes. Serv, Marille en Milan


Werner, Yolanda, Anouk, Inge en Maud
Wednesday 03 August 2005

Vandaag hebben wij met onze drie dochters genoten van een heerlijke vrije middag in een meer dan gezellige en gastvrije omgeving. Een kindvriendelijk terras, waar dus ook ouders even tot rust kunnen komen. Jenny en Jean, de appartementen zien er prachtig uit, het terras c.q. de tuin is en blijft een verademing. Dank je wel voor de goede zorgen...


Wendy, Roger, Jules en Jelle Bekkers
Monday 25 July 2005

"ut sjoanste sjtukske van Limburg", iemand die hier niet gaat logeren, moet zich zeker het genot van het terras gunnen. Heerlijk en vrij.... En bovenal geweldige mensen!we


fam. Baelemans te Rijen
Monday 25 July 2005

Wij kijken uit naar het moment dat wij jullie gasten in de Morgenster zullen zijn. Ons enthousiasme om daar een aantal dagen te verblijven is erg groot, zeker nadat we van de heer des huizes zo'n deskundige rondleiding hebben gehad. Veel gesjouwd, 18.000 emmers leem vernamen wij, maar het resultaat is dan ook fantastisch.


Alex Elsa Gea en Sander
Monday 11 July 2005

In de geweldig Hoeve Vrijheerlijkheid hebben we een heerlijk weekend gehad. Fantastisch sfeervol ingericht, heerlijke (vrijheerlijkheids)koffie met verassende gezonde boterham of vlaai op het knusse terras. Mocht je overwegen een hoeve of huisje in deze regio te huren dan moet je deze hoeve (blind!)Boeken!

Wij gaan zeker nog eens terug!


Nancy
Wednesday 06 July 2005

Kon het toch niet laten even een pc te zoeken!!! Fantastisch uitgebreide site; staat alles super duidelijk op. Wij komen nog terrassen en zullen familie en vrienden inlichten voor vakantie/weekenden! Wij wensen jullie heel veel succes veel werkplezier en heel veel gasten!!!!! Veel liefs, Nancy Erwin Yaro


Tuesday 05 July 2005

VONCKEN TEGELWERKEN-STUCWERKEN WENST JULLIE VEEL SUCCES EN GELUK MET DE NIEUWE VAKANTIEWONINGEN. WIJ VONDEN HET FIJN OM BIJ JULLIE TE WERKEN.


Hanneke en Stef
Sunday 22 May 2005

Herfstvakantie (2004) Zuid-Limburg = wandelen over heuvels, tussen de koeien, door de bossen en door de boerenweilanden. Luisterend naar de stilte om ons heen.

En dan - bij jullie - op het terras heerlijk in het najaarszonnetje zitten en genieten van lekkere koffie met heerlijke vlaai. Voor de -door moeder gemaakte -rijstevlaai komen we beslist eens terug.

We kochten nog een wandelroute-boekje en maakten wat foto's van verbouwing van Hoeve de Vrijheerlijkheid.

We komen beslist kijken nar het resultaat van de verbouwing.


diana en wim de vries
Monday 09 May 2005

wat een uniek plekje...z romantisch idyllisch, we hebben genoten met onze blote voeten in het gras van een enorme vriendelijke gastvrijheid...je ziet ons vast weer!!!


Ton ter Linden en Gert Tabak, Noorbeek
Wednesday 04 May 2005

We hebben gevolgd hoe het natuurterras ontstond en nu zien we langzamerhand, tijdens onze wandelingen, de vakantiewoningen ontstaan. We hebben respect voor de manier waarop jullie dit doen! Degelijke authentieke materialen en mooie sfeervolle details. Het was al een droomplek, maar het wordt steeds mooier. Wie wil hier nu niet van jullie gastvrijheid genieten! Wij zullen nog vaak zso'n heerlijke eigengebakken vlaai komen eten!


Jan en Tinie van Rijsbergen
Tuesday 26 April 2005

Vorig jaar met pinksteren koffie met vlaai gegeten op jullie terras, wat een verassing en wat lekker!! Kuttingen was ons niet onbekend, vanwege een eerdere vakantie in dit gehuchtje en door jullie is het nu nog bekender geworden!!Veel succes met jullie vakantiewoningen, we komen graag eens logeren


Tuesday 26 April 2005

Wij vonden het heerlijk om hier te werken. Peter, Guido & Math


de Piloten
Wednesday 20 April 2005

We hebben genoten van de vlaai op het terras. Aanrader!

Form Results Inserted Here
Hannie en Sef
Friday 21 March 2008

Heerlijk weekend gehad! Bedankt en volgend jaar hopelijk weer.


Schrijf hier uw bijdrage voor ons gastenboek

Naam:
Emailadres:
(vul dit in als je een reactie wil ontvangen - dit adres wordt niet op de website gepubliceerd).

Anti-Spam controle
vul hier het ontbrekende woord in: Hoeve de VrijheidNadat u uw commentaar verzonden heeft moet u dit venster n keer herladen (refresh in uw browser) om uw bijdrage ook daadwerkelijk te kunnen zien.

 

Hoeve de Vrijheerlijkheid
Jenny & Jean Sleijpen-Hupperets Kuttingerweg 5a 6285 NL Epen
Tel.: 043-4551916 E-mail: info@vrijheerlijkheid.nl Web: www.vrijheerlijkheid.nl
Rabobank: 1144.94.177 KvK: 14073025