welkom | vakantiewoningen | omgeving | prijzen | reserveren en informatie-aanvraag | route | gastenboek | foto's


Heerlijk ontspannen en recreëren rond en op Hoeve de Vrijheerlijkheid...

De Vrijheerlijkheid ligt midden tussen de heuvels en de hoogstamboomgaarden. Op een steenworp afstand meandert de Geul voorbij en bevindt zich het natuurgebied “de Heimansgroeve”.
De omgeving is een waar wandel- en fietsparadijs, met een prachtige natuur, gelardeerd met
oude hoeves en vakwerkhuizen. Ook de pittoreske dorpjes in de nabije omgeving zijn de moeite van het bezoeken waard met hun charmante architectuur, leuke terrasjes, dorpse evenementen en bezienswaardigheden.

De steden Maastricht, Aken en Luik zijn allen niet meer dan 30km. verwijderd van Hoeve de Vrijheerlijkheid. De cultuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de oude binnensteden, in de vele musea en bij de historische monumenten en bezienswaardigheden.

De sportieve gasten kunnen in de directe omgeving naar hartelust wandelen, fietsen, golfen, tenissen, zwemmen, langlaufen, skiën of snowboarden (Snowworld). Ook Monde Verde (wereld tuinen), Gaiapark (grote dierentuin), Drielandenpunt (labyrinth, speeltuin en klimtoren), Valkenier (pretpark), Kinderstad (overdekte speeltuin), Thermae 2000 (kuuroord) of het Sprookjesbos zijn een bezoekje waard en zijn allen niet verder dan 15 km van ons vandaan. De kinderen hebbn rond de hoeve de vrijheid om door de weilanden te rennen, dammen te bouwen in het beekje, schommelend in de hangmat een boek te lezen, een kijkje te nemen bij de dieren...pssst  wel stil zijn....of een mooie wandelstok maken en er is ook een speeltuintje.

Links met informatie over de omgeving

Hoeve de Vrijheerlijkheid: omgeven door natuur en cultuur met voor elk wat wils!

winter vakantie limburg herfts vakantie limburg

voorjaar vakantie limburgHoeve de Vrijheerlijkheid
Jenny & Jean Sleijpen-Hupperets · Kuttingerweg 5a · 6285 NL · Epen
Tel.: 043-4551916 · E-mail: info@vrijheerlijkheid.nl · Web: www.vrijheerlijkheid.nl
Rabobank: 1144.94.177 · KvK: 14073025