Grote zandstenen schouwen, leem, eikenhouten balken en handgebakken plavuizen…de sfeer van het verleden, maar met alle hedendaags comfort en…de gezellige inrichting zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt. De perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie of weekend weg.

Onze vakantiewoningen

De oude vakwerkhoeve is verdeeld in vier sfeervol gerestaureerde vakantiewoningen:

“Fluitekruid”

12 personen

Op de begane grond: hal, badkamer met toilet, wastafel en douche, woonkeuken en woonkamer met open haard. Op de 1e verdieping zijn 3 tweepersoons slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de zolder zijn 2 eenpersoons bedden en 2 tweepersoons bedsteeën.

“Ranonkel”

4-6 personen

Op de begane grond: hal, toilet, woonkeuken en woonkamer en een overdekt terrasje. Op de 1e verdieping een tweepersoons slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel. Een vide met kinderbedje en op de zolder twee tweepersoons bedsteeën.

“Morgenster”

12 personen

Op de begane grond: hal, badkamer met toilet, douche en wastafel, woonkeuken, woonkamer met open haard en een aparte tv kamer. Op de 1e verdieping 3 tweepersoons slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de zolder zijn 2 eenpersoons bedden en 2 tweepersoons bedsteeën.

“Lievevrouwebedstro”

8 personen

Op de begane grond: hal, toilet, woonkeuken en woonkamer met open haard. Op de 1e verdieping 2 tweepersoons slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de zolder 2 tweepersoons bedsteeën.

Alle vakantiewoningen zijn voorzien van hedendaags comfort zoals vaatwasser, combi oven/magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, digitale tv met radio, dvd-speler, wifi en vloerverwarming…heerlijk toch.

De vakantiewoningen zijn rook & huisdier vrij.

Rondom de hoeve is een grote tuin van 4000m2 waar iedereen zijn eigen plekje kan creëren. Lekker uitrusten in de ligstoel of hangmat, eten met z’n allen, barbecueën of ketelkoken en spelletjes doen in het gras (wij hebben verschillende grote tuinspelen voor u te leen) of rondom de vuurkorf tot in de late uurtjes…het ultieme buitenleven gevoel voor jong en oud.

Men kan hier heerlijk uitrusten, bijkomen, het leven vieren en genieten!

… puur genieten van rust, ruimte en een authentieke sfeer midden in de natuur …

Hoeve de Vrijheerlijkheid
Jenny & Jean Sleijpen-Hupperets · Kuttingerweg 5a · 6285 NL · Epen · 043-4551916
info@vrijheerlijkheid.nl · www.vrijheerlijkheid.nl
NL 12 RABO 0114494177 · KvK Zuid-Limburg 14073025